Ana SayfaHaberlerDünyaAileler kaybolan çocuklarını arıyor

Aileler kaybolan çocuklarını arıyor

 

15 yaşındaki Oliva Campbell'in ailesi Twitter'da "MissingManchester" (Manchester'da Kayıp) etiketiyle kızları hakkında bilgi almaya çalışıyor.

Olivia'nın annesi Charlotte konsere gittikten sonra ulaşamadığı kızıyla ilgili bilgi alabilmek için yardım beklediğini açıkladı.

Charlotte Campbell "Dün akşam 8.30'dan bu yana ondan haber alamıyorum. Konserdeydi ve harika zaman geçirdiğini onun gitmesine izin verdiğim için bana teşekkür etti" dedi.

 

Campbell Olivia'nın konsere beraber gittiği arkadaşı Adam'ın hastanede bulunduğunu ancak Olivia'dan haber alınamadığını söyledi.

Campbell "Telefonu çalışmıyor. Babası dışarda onu arıyor. Bir sürü kişi onu arıyor. Onu gören olursa bana haber verin. Ona telefonunuzu verin ve beni arasın. Sadece eve gelmesini istiyorum" dedi.

 

Kayıplar arasında Lancashire bölgesinde yaşayan 8 yaşındaki Saffie Rose Roussos da var. Konsere annesi ve kızkardeşiyle giden küçük kızın arkadaşları anne ve kızkardeşinin ayrı hastanelerde tedavi gördüğünü söyledi.

 

Saffie'nin yakınları küçük kızın izini bulabilmek için Facebook üzerinden çağrı yapıyor.

Saffie'nin okul arkadaşı Jessica'nın annesi Kate Tinsley "Köydeki herkes çok endişeli. Herkes haber almayı bekliyor. Hayyat olduğu ve iyi olduğu haberlerini bekliyoruz" dedi.

 

South Shields kentinden 17 yaşındaki Chloe Rutherford ve 19 yaşındaki Liam Curry de kayıp isimler arasında.

Twitter'de "MissinginManchester" etiketi altında gençlere ulaşılmaya çalışıyor.

 

29 yaşındaki Martyn Hett de kayıplar arasında. Kardeşi Dan "Endişeden delirmek üzereyiz. Tüm bildiğimiz arkadaşından ayrıldığı ve telefonunun çalışmadığı" dedi.

 

Barra Adası'ndan Laura MacIntyre and Eilidh MacLeod da haber alınamayan isimlerden.

Laura'nın babası Micheal MacIntyre Twitter'da "Lütfen lütfen retweetleyin. Kızım ve arkadaşını arıyorum. Laura Macintyre ve Eilidh Macleod #manchester saldırısı" mesajını paylaştı.

 

- Advertisment -