Ana SayfaHaberlerGündemEşini ve baldızını öldürüp, intihara kalkıştı

Eşini ve baldızını öldürüp, intihara kalkıştı

 

Dizi filmlerin müziklerini besteleyen ve ‘Sor Bana’ isimli albüm çıkaran müzisyen Emre Güvener, dün akşam geçen yıl 30 Ocak’ta evlendiği ve 6 aydır ayrı yaşadığı 22 yaşındaki Zerrin Demir ile konuşmak için Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’ndeki eve gitti.

 

İddiaya göre Güvener, kayınvalidesi Melehat Demir, kayınbiraderi Murat Demir, baldızı Betül Demir’in olduğu evde eşi Zerrin Demir Güvener ile bir süre tartıştı. Tartışma sırasında Emre Güvener, tabancayla eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir’in kafalarına birer el ateş etti. Daha sonra bir el de kendine ateş edip intihara kalkıştı.

 

 

EV KANLAR İÇİNDE

 

Kayınbirader saldırı sırasında evden kaçtı. Lavaboda bulunan kayınvalide Melehat Demir ise çıktığında kızları ve damadının kanlar içerisinde yerde yattığını gördü.

 

Melehat Demir’in haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ayrı hastanelere kaldırıldı. Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamil Emre Güvener’in ise hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

- Advertisment -