Ana SayfaHaberlerCumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say konserini izledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say konserini izledi

 

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın "Truva Sonatı" isimli konserinin prömiyeri Ankara'da yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın Ankara'da gerçekleşen "Truva Sonatı" konserini izledi.

Sahneye çıkan Fazıl Say konser öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a davetini kabul etmesi nedeniyle teşekkür etti. Say, "Bu konserin biletleri sizler tarafından yaklaşık üç ay önce bitmişti. Ben çok onur duydum. Çok istisnai hayatımın çok özel gecelerinden birini yaşadığımı düşünüyorum. Umarım sizler de öyle düşünüyorsunuzdur." dedi.

 

İki saat süren konserin ardından sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say’a teşekkür ederek Aşık Veysel’in “Kara Toprak” plağını hediye etti.

 

Kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili Fazıl, bizlere bu eserleri  gerçekten farklı bir şekilde takdim etti. Çanakkale eyvallah, İzmir eyvallah ama bizim artık Ankara, İstanbul'u istememiz lazım" dedi.

 

 

SÜRPRİZ KONUK

 

Gecenin sürpriz konuğu ise ABD'li Senatör Lindsay Graham oldu. Beştepe'deki görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetini kabul eden ABD'li Senatör konserde yerini aldı. Erdoğan ile Graham konseri birlikte seyretti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan konser sonunda kulise geçti ve Fazıl Say ile yeniden biraraya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konser sonrası Fazıl Say ile sohbet etti. Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendi albümünü takdim etti.

- Advertisment -