Ana SayfaHaberlerGündemAynalı Tahir, Pusat dizilerinin yönetmeni Ceylan Ede Sapanca Gölü'nde boğuldu

Aynalı Tahir, Pusat dizilerinin yönetmeni Ceylan Ede Sapanca Gölü’nde boğuldu

Aynalı Tahir', 'Pusat', 'Acı Hayat' gibi yapımların yönetmeni Abdulkadir Ceylan Ede'den acı haber geldi. Arkadaşlarıyla bindikleri kayıktan yüzmek için atladığı Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi geçiren ünlü yönetmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde arkadaşlarıyla bindiği kayıktan yüzmek için Sapanca Gölü’ne atlayan Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti.

DHA’nın aktardığına göre olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kayıkla Sapanca Gölü’ne açılan 3 arkadaştan 58 yaşındaki Albulkadir Ceylan Ede yüzmek için suya atladı. Bir süre yüzdükten sonraboğulma tehlikesi geçiren Ede’yi arkadaşları sudan çıkardı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Duran kalbi sağlık ekiplerince ambulansta yapılan kalp masajıyla yeniden çalıştırılan Ede, Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’nin acil servisindeki ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Ceylan Ede, hayatını kaybetti.

1965 yılında Afyonkarahisar’da doğan ve Anadolu Üniversitesi Sinema TV bölümü mezunu olan Abdulkadir Ceylan Ede Aynalı Tahir, Pusat, Acı Hayat gibi reyting rekorları kıran birçok televizyon dizisinin yönetmenliğini yapmıştı.

- Advertisment -