Ana SayfaVİDEO HABERVİDEO HABER | TRT'nin Metamorfoz dizisinde 'Osman Kavala'yı oynayan Can Nergis: "Dünyaya...

VİDEO HABER | TRT’nin Metamorfoz dizisinde ‘Osman Kavala’yı oynayan Can Nergis: “Dünyaya hitap edeceğini düşündüğüm için bu projede yer almak istedim”

TRT'nin 'tabii' isimli dijital platformunda yayınlanmaya başlayan, Metamorfoz dizisinde 'Osman Kavala'yı oynayan Can Nergis: "Bir devrimcinin nasıl bir kapitaliste dönüştüğünü anlatıyor", "Tam bir casusluk hikayesi. İngilizce, İspanyolca her şey var. Dünyaya hitap edeceğini düşündüğüm için bu projede yer almak istedim."

TV100’de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü programına konuk olan oyuncu Can Nergis, başrolünde yer aldığı, Kavala’nın, “Beni şaşırtan ve üzen, genç sanatçıların bu itibar suikastı projesinde yer almaktan rahatsızlık duymamaları” sözleriyle eleştirdiği TRT dizisi Metamorfoz hakkında konuştu:

“Bir casusluk hikayesi. Bir devrimcinin nasıl kapitaliste dönüştüğünü anlatıyor. Arada biraz aşk da var, aksiyonumuz çok. Ama aşka çok yer ayırmadık. Tam bir casusluk hikayesi, uluslararası ajan hikayesi de diyebiliriz. İngilizce, Türkçe, İspanyolca her şey var içinde. Dünyaya hitap edeceğini düşündüğüm için bu projede gerçekten yer almak istedim.

Çok detay vermek istemiyorum. Daha birinci bölüm yayınlandı. Biraz tadında olsun istiyorum. Zaten çabuk tüketiyoruz her şeyi, bir anda tüketmek istemiyorum.” 

Kavala, dizi hakkında, “Hukuksuz olarak cezaevinde tutulmam için kullanılan iddianamelerde olduğu gibi, bu dizide de gerçek olayların tahrif edilmesi yöntemine başvurulduğu, komplo teorileriyle suçlu olduğum algısı yaratmanın amaçlandığı anlaşılıyor. Kamu kaynaklarının bu amaç için kullanılmış olması beni yadırgatmadı. Beni şaşırtan ve bana üzüntü veren genç sanatçıların bu itibar suikastı projesinde yer almaktan rahatsızlık duymamaları” yorumunu yapmıştı. 

Resim

- Advertisment -