Ana SayfaHaberlerMelih Gökçek'in "derhal açığa alınmalı" dediği öğretmen açığa alındı

Melih Gökçek’in “derhal açığa alınmalı” dediği öğretmen açığa alındı

Melih Gökçek'in, öğrencisiyle gökkuşağı süslemesinin önünde çektirdiği bir fotoğrafını paylaşarak "derhal açığa alınmalı" yazdığı öğretmen Emine Yahşi ve okulun müdürü Emine Kızıldağ açığa alındı. Okulun velilerinden Orhan Özdemir, “Gökkuşağı ne zaman suç oldu?" diyerek Change.org’da imza kampanyası başlattı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in karne günü gökkuşağı süslemeleri önünde öğrencisiyle poz verdiği fotoğrafı “derhal açığa alınmalı” mesajıyla paylaştığı Sarıyer Emirgan İlkokulu’nda öğretmen Emine Yahşi ile okulun müdürü Emine Kızıldağ açığa alındı.

Velilerden Orhan Özdemir, “Gökkuşağı ne zaman suç oldu? Renkler ne zaman yasaklandı?” diyerek Change.org’da imza kampanyası başlattı.

Kampanyada, “Öğretmenimiz bir iftira yüzünden görevinden alındı! 16 Haziran’da Sarıyer Emirgan İlkokulu’nda karne dağıtım töreni sırasında sınıfa kurulan ve önünde fotoğraflar çekilen süslemelerdeki renklerin LGBT’yi çağrıştırdığını iddia ederek sosyal medyada bir fotoğraf paylaşıldı ve fotoğraftaki öğretmen hedef gösterildi. Bunun üzerine fotoğrafta yer alan okulun müdiresi Emine Öğretmen görevden alındı. Gökkuşağı ne zaman suç oldu? Renkler ne zaman yasaklandı? Emine öğretmen herkesin sevdiği, tanıdığı ve asla bu suçlamalarla işi olmayan bir eğitimci. Haksız yere linç edilen ve görevinden alınan Emine Öğretmen için adalet istiyoruz! Hocamızın yanındayız” ifadelerine yer verildi.

- Advertisment -