8 Ağustos’ta Trump’ın evinde arama yapması üzerine Cumhuriyetçilerin tepkisini çeken FBI’ya bugün silahlı bir saldırı düzenlendi. Sabah saatlerinde ABD’nin Ohio eyaletinin Cincinnati kentindeki FBI bürosuna silahlı bir saldırgan girmeye çalıştı, kapıdaki güvenlik güçleriyle çatıştı. FBI bürosuna girmeye çalışan saldırgan güvenlik güçleri tarafından durduruldu ve kontrol altına alındı. Saldırganın motivasyonu veya kimliği henüz açıklanmadı.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.