Ana SayfaHaberlerKılıçdaroğlu’ndan “kirli odaklar” çıkışı: “Kirli odaklar hem anket şirketleri hem de medya...

Kılıçdaroğlu’ndan “kirli odaklar” çıkışı: “Kirli odaklar hem anket şirketleri hem de medya üzerinden sürece dahil olmak istiyorlar”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir video yayınladı: “Erdoğan'ın gemisine binip halkımızı soyup soğana çeviren herkesle benim bir derdim var. İşte bundan dolayı sürekli bir Kılıçdaroğlu propagandasıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Bazı sermayedarlar da geleceği planlamak ve bu kirli düzeni sürdürmek istiyorlar. Dertler, ülkenin geleceği değil. Dertleri, bu kazançlarını ve bu kirli sistemi devam ettirmek. İktidar değişse de sistemin devamlılığını sağlamak. Kirli kirli oyunlar, finanse edilen troller. Bunu sadece AKP yapıyor zannetmeyin. Bu kirli odaklar, hem anket şirketleri hem de trol ağları ile medya üzerinden sürece dahil olmak istiyorlar. Benim derdim sadece bu saray iktidarıyla değil. Benim derdim, bu halkı fakirleştiren herkesledir. Benim için hepsi millet düşmanıdır.”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün (24 Ağustos) yeni bir video yayınladı.

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda Merkez Bankası’nın faiz kararını eleştirdi. AK Parti döneminde ihale alan iş insanlarına seslendi, “Erdoğan’ın gemisine binip halkımızı soyup soğana çeviren herkesle benim bir derdim var”:

“Erdoğan’ın gemisine binip, halkımızı soyup soğana çeviren herkesle benim bir derdim var. İşte bundan dolayı sürekli bir Kılıçdaroğlu propagandasıyla karşı karşıya kalıyorsunuz.”
“Bunu sadece AKP yapıyor zannetmeyin”

“Bazı sermayedarlar da geleceği planlamak ve bu kirli düzeni sürdürmek istiyorlar. Dertler, ülkenin geleceği değil. Dertleri, bu kazançlarını ve bu kirli sistemi devam ettirmek. İktidar değişse de sistemin devamlılığını sağlamak. Kirli kirli oyunlar, finanse edilen troller. Bunu sadece AKP yapıyor zannetmeyin.
Bu kirli odaklar, hem anket şirketleri hem de troll ağları ile medya üzerinden sürece dahil olmak istiyorlar. Benim derdim sadece bu saray iktidarıyla değil. Benim derdim, bu halkı fakirleştiren herkesledir. Benim için hepsi millet düşmanıdır.
İster Beşli çete olsun, ister finans devleri, ister varlık mafyacıklar, ister zengin dernekleri olsun. Bay Kemal için hepiniz aynısınız. Halkın ekmeğine dokunduysanız, sizlerle oturmam. Sizlerle asla ve asla pazarlık yapmam. Sizin desteğinizi alacağıma siyaseti bugün bırakır giderim. Halktan çalınanı telafi etmem için önce sizin soyduklarınızı tahsil etmem lazım. Hiçbirinizin gözünün yaşına bakmayacağım. Buradan hepsine sesleniyorum. Hem nalına, hem mıhına, ‘hadi oradan’ diyorum!”
“Sakın, sakın ödemeyin! Seçimden sonra onlarla ben konuşacağım, ödemeyin!”

“Bu borçlarınız nedeniyle avukatlar tarafından aranacaksınız. Size, ailenize zarflar gönderecekler, tehdit edecekler. Bunlar tefecidir, bunlar mafyadır. Bunlar engerekler ve çıyanlardır. Bunlar aşınıza ve ekmeğinize göz koyanlardır. Sakın, sakın ödemeyin! Seçimden sonra onlarla ben konuşacağım, ödemeyin!”

- Advertisment -