Anasayfa / Haberler / Levent Göktaş Bulgaristan’da yakalandı

Levent Göktaş Bulgaristan’da yakalandı

Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturmasının firari zanlısı emekli albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Göktaş hakkında geçen hafta Türkiye'nin talebi üzerine Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılmıştı

İçişleri Bakanlığı, hakkında kırmızı bülten çıkarılan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının firari zanlısı emekli albay Mustafa Levent Göktaş’ın, Bulgaristan’ın Svilengrad kentinde yakalandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İnterpol Daire Başkanlığı’nın talebi üzerine hakkında kırmızı bülten çıkarılan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş, Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı” ifadelerine yer verildi.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın