Ana SayfaHaberler2023 Oscar töreni bu gece: Everything Everywhere All at Once ve The...

2023 Oscar töreni bu gece: Everything Everywhere All at Once ve The Banshees of Inisherin favori

95. Oscar Film Ödül Töreni bu gece düzenleniyor. Sonuçları Türkiye saatiyle yarın sabah belli olacak ödül töreninde 11 dalda aday gösterilen “Everything Everywhere All at Once”, 9 dalda aday gösterilen "The Banshees of Inisherin" ve "All Quite on the Western Front" filmleri favori olarak değerlendiriliyor. “Everything Everywhere All at Once” filminin başrol oyuncusu Michelle Yeoh, En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’na aday gösterilen ilk Asyalı kadın olarak tarihe şimdiden geçti.

Jimmy Kimmel’in sunuculuğunu üstlendiği ve Rihanna’nın sahne şovu sergileyeceği 95. Oscar Film Ödül Töreni bu gece ABD’nin California kentinde Los Angeles kentinde düzenlenecek. Sonuçları Türkiye saatiyle yarın sabah belli olacak ödül töreninde favoriler arasında 3 film önplana çıkıyor: “Everything Everywhere All at Once”, “The Banshees of Inisherin” ve “All Quiet on the Western Front.”

Bir kadının boyutlar arasındaki gerçeküstü yolculuğunu anlatan “Everything Everywhere All at Once” filmi 11 dalda aday gösterildi. Filmin başrolündeki Michelle Yeoh, En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’na aday gösterilen ilk Asyalı kadın oldu.

Yeoh, “Tar” filminde skandallara imza atan bir orkestra şefini canlandıran Cate Blanchett ile birlikte En İyi Kadın Oyuncu Oscarı için favori isimler arasında yer alıyor.

“Balina” filminde obez bir İngilizce öğretmenini canlandıran Brendan Fraser ile Elvis Presley’i canlandıran Austin Butler, eleştirmenlerce ve internet üzerinden yapılan anketlerde En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’nın favori adayları olarak değerlendiriliyor.

En İyi Film Oscar’ı için favori filmler ise “Everything Everywhere All at Once”, “The Banshees of Inisherin” ve “All Quiet on the Western Front” olarak değerlendiriliyor.

- Advertisment -