Ana SayfaHaberlerBahçeli, 'Dilber Komplosu'na karşı uyardı: “Alper Gezeravcı’nın uzaya gittiği dönemde Dilber karakterinin...

Bahçeli, ‘Dilber Komplosu’na karşı uyardı: “Alper Gezeravcı’nın uzaya gittiği dönemde Dilber karakterinin servis edilmesi komplo emaresi”

Bahçeli, Güldür Güldür ekibinin tepkiler üzerine yayından kaldırdığı gazilerle ilgili skeç ve İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteri hakkında konuştu: “Bir mizah programındaki soytarıların kahraman gazilerimize şerefsizce saldırısı, Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği şu dönemde bir dizi vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır.”

MHP lideri Devlet Bahçeli, Manisa’da “Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” mitinginde konuştu.

“Bir mizah programındaki soytarıların kahraman gazilerimize şerefsizce saldırısı, Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği şu dönemde bir dizi vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır.

“Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkartılması, hayat boyunca rezil rüsva şekilde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir. DEM’ci ve bölücü bu caninin cinayetten hemen sonra herkese güvenmeyeceksin sözü de kamera kayıtlarına yansıdı.

“CHP’nin terör örgütleriyle arasına mesafe koyması, DEM’lenmek yerine demokratlaşması gerekmektedir. Manisa’nın evladı olan Özgür’e özgürce sahip çıkın ve demlenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin. Allah ülkemizi zillet ittifakından korumuştur. Verilmiş sadakamız varmış. Dün kucakladıklarına bugün kulp takanlara yerel yönetimde yetki vermek yıkımdır.”

- Advertisment -