Aczimendi lideri Müslüm Gündüz, sosyal medyada yayılan görüntülerinde MHP lideri Devlet Bahçeli’ye övgülerde bulundu.
Gündüz şunları söyledi:
“Devlet Bahçeli emsalsiz bir kahramandır. Tarihte emsali az görünür bir kahramandır, vefat ettikten sonra anlaşılacak.
Bu devletin bekası uzun senelerdir Devlet Bahçeli’nin firasetli hareketine bağlanmıştır. Eğer Devlet Bahçeli olmazsa ne AK Parti bir şey yapabilir ne öbürü ne öbürü.
Onun hiçbir şey talep etmeden, vatan sevgisi için durduğu yer vatana istiklaliyet kazandırıyor, istikrar kazandırıyor. Devlet Bahçeli yüksek bir insan. Sonra tarih bunu söyleyecek. Şimdi anlaşılmıyor pek.
Milliyetçilerle İslamcıların, Müslümanların bir araya gelmesinin sebebidir. Bu bizim idealimizdir. Bu memlekette milliyetçiler, mukaddesatçılar bir araya geldi mi bunların kuvvetinin karşısında hiçbir şey durmaz. İşte bugün Devlet Bahçeli onu temin ediyor.”
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.