Ana SayfaHaberler“Özgür Filistin” diyerek kendini yakan Amerikan askerine “Gerizekalı mendebur gavur” diyen Erem...

“Özgür Filistin” diyerek kendini yakan Amerikan askerine “Gerizekalı mendebur gavur” diyen Erem Şentürk’e tepkiler

Erem Şentürk, Washington’daki İsrail büyükelçiliği önünde “Özgür Filistin” diyerek kendini yakan Amerikan askeri Aaron Bushnell için “Gerizekalı mendabur gavur” dedi, onu övenlere ise “Allah korusun bu herif yarın bir gün bizim kahramanımız olur. Bu tam bir kafir aklıdır ve İsrail’e de hizmet tam böyle edilir” diye hakaret etti. Sosyal medyada tepki yağdı: “Şu tepkiyi ancak radikal Siyonistler verebilir. Bu sâfi kötülük”, “Dert hakikat değil hükümet olunca Filistin davasına ihanetle kirlenen elini yüzünü yıkamak...”

İktidara yakın gazetecilerden Erem Şentürk, kendi YouTube kanalından yaptığı yayında Gazze için kendini Washington’daki İsrail büyükelçiliği önünde ateşe veren ABD’li asker Aaron Bushnell için şu ifadeleri kullandı:

“O mendebur kendini yakan gavura dönelim… Bu geri zekalı, bizzat şeytanın kimyasal müdahalesiyle imal edilmiş bir aptal kafir kendini yakıyor. Bizimkiler çok meraklıdır böylelerini kahraman ilan etmeye. Allah korusun bu herif yarın bir gün bizim kahramanımız olur. Bu tam bir kafir aklıdır ve İsrail’e de hizmet tam böyle edilir. Kendini Filistin için yakmak İsrail’e hizmetten başka bir şey değildir. Engizisyon kilise devleti çöktüğünde de radikal Hristiyanlar kendilerini sokaklarda yakıp ‘Tanrı bizi cezalandırıyor’ diye bağırıyordu bunun gibi…”

Şentürk’ün bu sözleri sosyal medyada tepkilere sebep oldu:

Cihat Arpacık:

“Bunlar, şu dünya için bir bardak çaylarından bile vazgeçmeyecek engerekler ve yılanlardır.”

Bülent Şahin Erdeğer:

“Şu tepkiyi ancak radikal Siyonistler verebilir. Bu sâfi kötülük.Kendi rezilliklerini kendi münafıklıklarını ifşa ediyor diye bu kadar öfkeleniyorlar Bushnell siz de kendinizi yakın demedi siz en basit şeyleri yapmıyorsanız ben çok büyük tepki vereyim belki farkına varırsınız dedi.”

Mehmet Akif Can:

“İşte bir “gavur”un bir “müslüman”dan nasıl daha onurlu olabildiğinin müşahhas örneği.. Aramamıza bile gerek kalmadı, kendisi bağırıyor zaten buradayım diye!”

Ahmet Faruk Ünsal:

“Beslendiği kapının gerçek yüzü açığa çıkacak diye, bir insanın fedakarlıkta yükselebileceği en yüce zirveyi değersizleştirmek; ancak insandan, insanın acısından,insanın vicdanından bihaber menfaatperest değersiz kapı kullarının yiyebileceği herzedir. Mekanın cennet olsun Aaron.”

Atakan Sönmez:

“Bir insan haysiyetini kaybederse ne kadar sefilleşebileceğinin yaşayan örneği. İbretlik bir zavallı”

Abdurrahim Şen:

“Trollük berbat bir şeydir,

trollük rezil bir şeydir,

trollük iğrenç bir şeydir.

Dert hakikat değil hükümet olunca Filistin davasına ihanetle kirlenen elini yüzünü yıkamak…

İsrail’e karşı hükümetlere fiili adım atmaları yönündeki her çağrıyı seytanlaştırmak…

Trollük tam İsrail’in memnun olacağı bir şeydir…”

Zafer Gürler:

“Bir yandan insanlıktan nasip almamışlığını pervasızca ortaya koyarken, öbür yandan yandaş takımından rakip gördüğü kişiler çakmış bir çanak yalayıcının teki.

Bu dil ve üslupla konuşuyor olabilmesi biraz da içinde bulunduğumuz siyasi ve kültürel düzeysizliğinin göstergesidir..”

- Advertisment -