Anasayfa / Haberler / Şivan Perwer ile Aynur Doğan barıştı: Beraber ‘Keça Kurdan’ı söylediler

Şivan Perwer ile Aynur Doğan barıştı: Beraber ‘Keça Kurdan’ı söylediler

Kısa bir süre önce ‘Keça Kurdan‘ gerilimi yaşayan Şivan Perwer ile Aynur Doğan barıştı. İki şarkıcı Zaho’da düet yaptılar ‘Keça Kurdan’ı söylediler. Kısa bir süre önce gerilim yaşayan Kürt sanatçılar Aynur Doğan ile Şivan Perwer Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne bağlı Zaho’da beraber konser verdi. Aynur Doğan mart ayında Şivan Perwer adına kendisine gönderilen mesajı paylaşıp […]

Kısa bir süre önce ‘Keça Kurdan‘ gerilimi yaşayan Şivan Perwer ile Aynur Doğan barıştı. İki şarkıcı Zaho’da düet yaptılar ‘Keça Kurdan’ı söylediler.

Kısa bir süre önce gerilim yaşayan Kürt sanatçılar Aynur Doğan ile Şivan Perwer Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne bağlı Zaho’da beraber konser verdi.

Aynur Doğan mart ayında Şivan Perwer adına kendisine gönderilen mesajı paylaşıp “Keçe Kurdan’ı söylemem yasaklanmıştır… Bu sansürün nihai değerlendirmesini siz değerli dinleyicilerime bırakıyorum” açıklamasını yapmıştı.

İki sanatçı arasındaki gerilim Zaho’daki bir konserde tatlıya bağlandı. Rudaw’ın haberine göre ikili bu konserde düet yaptı, aralarında gerilime neden olan ‘Keça Kurdan’ şarkısını söyledi.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın