Ana SayfaVİDEO HABERİmamoğlu’ndan Roma açıklaması: “Etik kurallar üzerinden eleştirileri dinliyoruz. Bir eksiğimiz varsa bakarız,...

İmamoğlu’ndan Roma açıklaması: “Etik kurallar üzerinden eleştirileri dinliyoruz. Bir eksiğimiz varsa bakarız, bir sonrakinde yapmayız ama ilk kez yapıyoruz”

İmamoğlu, 37 gazetecinin katıldığı Roma ziyaretiyle ilgili eleştiriler hakkında konuştu: “Beş buçuk yıllık görev sürecimizde ilk kez İBB bütçesiyle gazetecileri getirdiğimiz bir organizasyon yaptık. Etik eleştirileri dinliyoruz. Bir eksiğimiz varsa bakarız, bir sonrakinde yapmayız. Bunu yüzlerce kez yapan ahalinin temsilcilerinin eleştirilerini enteresan bir şekilde izliyorum.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 37 gazetecinin katıldığı Roma ziyaretiyle ilgili eleştiriler hakkında şunları söyled:

“Gazetecileri davet etmemiz kadar doğal bir şey yok. Yaklaşık beş buçuk yıllık görev sürecimiz içerisinde ilk kez İBB’nin kendi bütçesiyle gazetecileri getirdiğimiz bir organizasyon yaptık. Avrupa oyunları İstanbul’da ilk kez yapılıyor. Bunun yadırganacak bir tarafı yok. Etik kurallar üzerinden eleştirileri dinliyoruz. Bir eksiğimiz varsa bakarız, bir sonrakinde yapmayız ama ilk kez yapıyoruz. Bunu yüzlerce kez yapan ahalinin temsilcilerinin eleştirilerini enteresan bir şekilde izliyorum.”

- Advertisment -