Ana SayfaHaberlerGündemÜmit Özdağ: “Meral Hanım’ın saçını sarıya boyatması, AKP ile yürüdüğü yolun son...

Ümit Özdağ: “Meral Hanım’ın saçını sarıya boyatması, AKP ile yürüdüğü yolun son adımı”

Ümit Özdağ: “Saçınızı kızıla boyattığınızı görürsem sizin meslek değiştireceğiniz kanaatine varırım. Başka türlü asla böyle radikal bir saç değişikliği yapmazsınız. Meral Akşener'in de saçlarını sarıya boyatması sıradan bir şey değildir, yeni siyasal kariyerinin bir parçasıdır. O saç rengi değişikliği AKP ile birlikte yürünecek yolun ilk adımıdır, daha doğrusu son adımıdır.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, T24’ten Cansu Çamlıbel’in sorularını yanıtladı.

Özdağ, “Meral Akşener’in yeni siyasal kariyer planı nedir?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“O saç rengi değişikliği AKP ile birlikte yürünecek yolun ilk adımıdır, daha doğrusu son adımıdır. İlk adımlar zaten çoktan atıldı ve o bitti. Bundan sonraki süreçte nasıl bir işlev üstleneceğini göreceğiz. Meral Akşener Türk siyasetin içindedir. Ama artık Cumhur İttifakı’nın içinde olarak siyasete devam etmektedir.”

Özdağ, saç rengi değişikliğiyle ilgili şu yorumu yaptı:

“Cansu Hanım ben sizi yıllardan beri tanıyorum, yıllardan beri sarı saçlısınız. Yarın saçınızı kızıla boyattığınızı görürsem sizin meslek değiştireceğiniz kanaatine varırım. Başka türlü asla böyle radikal bir saç değişikliği yapmazsınız. Meral Akşener’in de saçlarını sarıya boyatması sıradan bir şey değildir, yeni siyasal kariyerinin bir parçasıdır.”

- Advertisment -