Ana SayfaHaberlerÖzgür Özel, CHP’nin 2123’teki genel başkanına mektup yazdı

Özgür Özel, CHP’nin 2123’teki genel başkanına mektup yazdı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin 9 Eylül 2123 tarihindeki Genel Başkanı’na yazılan mektubu önceki genel başkanlar Murat Karayalçın, Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile birlikte imzaladı. Mektubun bir örneği CHP Genel Merkezi bahçesine gömüldü, diğer örneği CHP Genel Merkezi’nde açılan Bellek Sergisi’ne asıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin kuruluş yıl dönümü kapsamında 40 yaş altı MYK, PM, YDK üyeleri, milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları ile toplantı yaptı. 

Özel bu toplantıda CHP’nin 9 Eylül 2123 tarihindeki CHP Genel Başkanı’na yazılan mektubu okudu ve önceki genel başkanlar Murat Karayalçın, Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile birlikte imzaladı.

Mektupta, 100 yıl sonraki CHP Genel Başkanı’na hitaben, “100 yıl sonra şu an sahip olmadığımız yüksek teknolojilere, çağdaş bir demokrasiye, hukukun üstünlüğüne sahip olduğunuza inanıyor, ülkemizin kuruluşunun 200’üncü yılında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri haline dönüşmüş olduğumuzun hayalini kuruyorum” ifadeleri kullanıldı.

Mektup, CHP Genel Merkezi bahçesine bir kapsül içinde gömüldü. 

Mektubun bir örneği de CHP Genel Merkezi’nde kurulan Bellek Sergisi’ne asıldı.

- Advertisment -