Ana SayfaHaberlerGündemBahçeli; Sinan Ateş’in annesi, Özgür Özel ve gazetecileri hedef aldı: “Kapımızın önünde...

Bahçeli; Sinan Ateş’in annesi, Özgür Özel ve gazetecileri hedef aldı: “Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz”

Bahçeli, Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, Özgür Özel ve Halk Tv’den gazetecileri hedef aldı: “MHP’yi çiğnetmem”, “Özgür Özel, iddiaların da şahsın gibi çürüktür”, “Yaşı başına bakmadan konuşmak bir hanımefendiye yakışmamaktadır”, "Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Sincan’da görülen Sinan Ateş Davası’na değindi.

Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel, Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş ve gazetecileri hedef aldı.

Bahçeli’nin ifadeleri şöyle:

“Duruşmalar dikkatle takip edilmekte”

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 32.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve ikincisi dün başlayan malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur.
Aslında buna değecek hiç kimse yoktur. Ben az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın, bizim için yeterlidir. Milliyetçi Hareket Partisi’ne organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları’nı ne de Milliyetçi Hareket Partisi’ni çiğnetmem, hayır çiğnerim diyenler varsa, istedikleri yerde, bu davaya hayatını adamış inanmış bir Ülkücü olarak hepsini birden heyecanla beklerim.
Özgür Özel sana diyorum, iddiaların aynen şahsın gibi çürüktür, bastığın yaş tahta, bindiğin patlak lastikli dolmuş, tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiçbir yere götürmeyecektir.

“Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak hanımefendiye yakışmayacaktır”

Milliyetçi-Ülkücü Hareket’i karanlık ağızlarına alıp ileri geri konuşan sefillerle hem bu dünyada, hem de Mahkeme-i Kübra’da sonuna kadar hesaplaşmak Rabbim’den yegane dileğimdir.
Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın ve uzaktan kumandalı oyunun figüranı olmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır.

Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın, kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar kopartırız.
Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda da katlanacaklar, camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir.

Halk Tv ve CHP ayağınızı denk alın

Buradan sesleniyorum; Halk Tv ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisi’ni sorgulayamazsınız, sorgulatmayız.
Sözlerime son verirken hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi gönülden temenni ediyorum.

- Advertisment -