Ana SayfaHaberlerDaltonlar’a büyük operasyon! İki suç örgütüne yapılan operasyonlarda 157 kişi gözaltında: Barış...

Daltonlar’a büyük operasyon! İki suç örgütüne yapılan operasyonlarda 157 kişi gözaltında: Barış Boyun’un eşi de aralarında

Barış Boyun liderliğindeki organize suç örgütü ile “Daltonlar çetesi” diye bilinen Berat Can Gökdemir liderliğindeki bir diğer organize suç örgütüne düzenlenen operasyonlarda 157 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Mayıs ayında İtalya’da tutuklanan Barış Boyun’un eşi Ece Boyun da var.

İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından İtalya’da tutuklu bulunan Barış Boyun’un liderliğini yaptığı organize suç örgütüne ve yine yurtdışında tutuklu olduğu açıklanan Berat Can Gökdemir’in liderliğini yaptığı “Daltonlar çetesi”ne operasyon yapıldı.

İki ayrı organize suç örgütüne yapılan İstanbul ve Kocaeli merkezli operasyonlarda toplam 157 kişi gözaltına alındı.

1. resim

Berat Can Gökdemir.

Yerlikaya: “Motosikletlerle 100 farklı eyleme karıştıkları tespit edildi”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuyu-36 adı verilen operasyonlarla ilgili yaptığı açıklamada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalarda organize suç örgütü üyelerinin çalıntı araç veya motosikletlerle 100 farklı eyleme karıştığının tespit edildiğini belirtti.

Yerlikaya, operasyonlarda 40 ruhsatsız tabanca, 10 otomatik tabanca, 5 pompalı tüfek, 3 AK 47 uzun namlulu tüfek, 2 el bombası, 9 çelik yelek ile uyuşturucu maddeler ve çok miktarda döviz ile TL ele geçirildiğini açıkladı.

Barış Boyun.

Boyun’un eşi de aralarında

Halktv.com.tr’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre; gözaltına alınanlar arasında Mayıs ayında İtalya’da tutuklanan Barış Boyun’un eşi Ece Boyun da bulunuyor. Ece Boyun’un, eşinin İtalya’da tutuklanması sonrası Türkiye’ye döndüğü tahmin ediliyor.

Gürcistan’da tutuklu bulunan Recep Demir ve Batuhan Karaca ile Ermenistan’da tutuklu bulunan Ercan Yılmaz hakkında da gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Barış Boyun ile Ece Boyun.

- Advertisment -