Anasayfa / Haberler / Adana’da mezarlıkta katliam: İntihar eden oğlu için mezarlıkta gelini, kızkardeşi ve annesini öldürdü

Adana’da mezarlıkta katliam: İntihar eden oğlu için mezarlıkta gelini, kızkardeşi ve annesini öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay merkez Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Mezarlığında meydana geldi. İddiaya göre mezarlığa kabir ziyaretine gelen 3 kadın silahlı saldırıya uğradı. Bankta otururken saldırıya uğrayan kadınlar için çevredeki vatandaşlar olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Bu arada saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kadının da hayatını kaybettiğini belirledi. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Adana’nın Sarıçam ilçesi Buruk Mezarlığı’nda yakınlarını ziyarete gelen 3 kadın, mezarlık içerisinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Buruk Mezarlığı’nda işlenen cinayete ilişkin detaylara kucuksaat.com ulaştı.

Edinilen bilgilere göre, mezarlıkta ziyaret edilen kişi yakın geçmişte intihar etti. İntihar eden şahsın karısı, kocasının kabrini ziyaret ettiği sırada kabirde yatan şahsın babası mezarlığa geldi.

Baba ölen oğlunun eşini, eşinin kardeşini ve eşinin annesini katletti.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın