Anasayfa / Haberler / Bursa AK Parti’ye geçti: Başkanvekili seçilen Şahin Biba: “Meclisimizin aldığı bu karar milletimin iradesinin tescilidir”

Bursa AK Parti’ye geçti: Başkanvekili seçilen Şahin Biba: “Meclisimizin aldığı bu karar milletimin iradesinin tescilidir”

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in tutuklanması üzerine Cumhur İttifakı’nın çoğunluk olduğu belediye meclisinde başkanvekilliğine seçilen AK Partili Şahin Biba: "Meclisimizin aldığı bu karar milletimin iradesinin tescilidir."

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in tutuklanması üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde başkanvekili seçimi yapıldı.

Cumhur İttifakı çoğunluğu olan belediye meclisindeki oylamada CHP aday göstermedi.

AK Parti’nin adayı Şahin Biba, başkan vekilliğine seçildi.

Oylama öncesi arbede çıktı

Oylama öncesinde, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye binası önünde yaptığı toplanma çağrısı üzerine belediye binasına giden CHP’lilerle polis arasında arbede çıkmıştı.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın