DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar, TBMM’de AK Parti heyetiyle bir araya geldi.
Basına kapalı gerçekleşen görüşmede, yürütülen sürecin geldiği aşama ve bundan sonra atılması planlanan adımlar ele alındı.
Görüşmede ayrıca, süreç kapsamında TBMM’nin rolü ve bundan sonraki çalışmalara ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
DEM Parti İmralı Heyeti, süreç kapsamında daha önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile de görüşmüştü.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.