Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız gözaltına alındı. Yıldız’ın evinde polis aramasının devam ettiği belirtildi ve ‘Askeri casusluk’ suçlamasıyla gözaltına alındığı öne sürüldü.
Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, gözaltına alındı.Müyesser Yıldız’ın evinde polislerin arama yaptığı belirtildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı ‘Askeri casusluk’ suçlamasıyla Müyesser Yıldız’ın gözaltına alındığı öne sürülüyor.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.