Anasayfa / Haberler / Uzman Çavuş Musa Orhan’a tahliye

Uzman Çavuş Musa Orhan’a tahliye

Batman’da 18 yaşındaki İpek Er’e cinsel saldırıda bulunarak intihar etmesine yol açtığı için 19 Ağustos’ta tutuklanan uzman çavuş Musa Orhan, mahkemeye yaptığı itirazı haklı bulunarak tahliye edildi. Siirt 2. Ağır Ceza Mahkemesi, mağdurun rızasıyla ilişkiye girildiğini söyleyerek adli tip raporundaki ekimozlarla ilgili herhangi bir izah yapmaksızın Musa Orhan’ın tahliyesine karar verdi.

Batman’da 18 yaşındaki İpek Er’e cinsel saldırıda bulunarak intihar etmesine yol açtığı için 19 Ağustos’ta tutuklanan uzman çavuş Musa Orhan, mahkemeye yaptığı itirazı haklı bulunarak tahliye edildi.

Siirt 2. Ağır Ceza Mahkemesi, mağdurun rızasıyla ilişkiye girildiğini söyleyerek adli tip raporundaki ekimozlarla ilgili herhangi bir izah yapmaksızın Musa Orhan’ın tahliyesine karar verdi.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın