Anasayfa / Gündem / CHP’de 200’e yakın aday belirlenecek

CHP’de 200’e yakın aday belirlenecek

CHP'de bugün önemli bir gün, 200'e yakın aday belirlenecek. MYK ve Parti Meclisi toplantılarına Kılıçdaroğlu başkanlık edecek.

 

CHP'de bugün önce Merkez Yönetim Kurulu ardından da Parti Meclisi toplantıları düzenlenecek.

Kritik toplantılarda, 200'ye yakın yerde adayların ismi netleşecek.

 

O adreslerden biri de İstanbul'un Beyoğlu ilçesi. CHP yönetimi, Beyoğlu için ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ile anlaştı. Eğer Parti Meclisi'nin de onayını alırsa, CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş olacak.

 

Parti Meclisi'nde, İstanbul'un Küçükçekmece, Beykoz, Şişli, Maltepe ve Silivri adayları da belirlenecek.

 

Ayrıca, İzmir'in Bayraklı, Buca ve Kınık ilçelerinin adaylarının da netleşmesi bekleniyor.

 

Son parti meclisi toplantısında, Bodrum adayı da tartışma konusu olmuştu. MYK'nın mevcut Başkan Mehmet Kocadon'la yola devam kararı, Parti Meclisi'nden onay almamıştı.

 

Kılıçdaroğlu, Kocadon isminin bugün yeniden Parti Meclisi'ne sunulacağını söyledi.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın