Anasayfa / Haberler / Özışık kardeşlerin yayın merkezine polis baskını düzenlendi

Özışık kardeşlerin yayın merkezine polis baskını düzenlendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşlerin İstanbul'daki işyerlerine baskın düzenlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında arabuluculuk ettikleri  iddialarının ardından Peker’le görüşme kaydı yayımlanan Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık kardeşler hakkında soruşturma başlatılmıştı.

İnternethaber’in merkez binasında arama yapıldı

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gazeteci Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık’a ait haber sitesinin Ataşehir’deki merkez binasında arama yapıldı.

El konulan dijital malzemeler Ankara’ya gönderilecek

Arama kararının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verildiği belirtildi. 21 Mayıs’ta başlatılan soruşturma kapsamında yapılan aramalarda, internet sitesinin yönetildiği dijitallere ait hard disklere el konuldu. Siber suçlar polisince yapılan aramaların tamamlandığı, el konulan dijital malzemelerin Ankara’ya gönderileceği belirtildi.

O videonun ardından Soylu şikâyetçi oldu

Son zamanlarda yurtdışından yayımladığı videolarla gündeme oturan Sedat Peker ile Gazeteci Hadi Özışık arasındaki görüntülü telefon görüşmesi sosyal medyaya düşmüştü. Peker’in Twitter hesabından yayımlanan görüntüler sonrasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hadi Özışık ve kardeşi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın