Anasayfa / Haberler / “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek”

“Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Demirtaş ve Öcalan yorumu: “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe, onların da kendi içinde ayrı bir hesaplaşmaları var, bu hesaplaşmayı da yapacaklar.”

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP’nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı kast ederek “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek” dedi. Erdoğan, “İmralı’daki” diye söz ettiği Abdullah Öcalan ile Demirtaş arasında bir hesaplaşma olduğunu söyledi.

Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı konuşmanın ilgili bölümü şöyle:

“Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu. Ama Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe, onların da kendi içinde ayrı bir hesaplaşmaları var, bu hesaplaşmayı da yapacaklar.”

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın