ABD'li rahip Andrew Brunson'ın avukatı İsmail Cem Halavurt, yerel mahkeme süreçlerinin tamamlanmasından sonra 1 ay içinde başvuruyu yapacaklarını açıkladı.
İzmir 2. ve 3. Ağır Ceza Mahkemeleri, rahip Brunson'ın ev hapsi ve yurtdışına çıkış yasağının kaldırılması için yapılan itirazları reddetmişti.
PKK ve FETÖ adına faaliyette bulunmakla suçlanan ABD'li rahip Andrew Brunson 35 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.
Rahip Brunson'ın tutukluluk kararı sağlık sorunları dikkate alınarak 25 Temmuz'da ev hapsine çevrilmişti.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.