Ana SayfaDış HaberDubai Prensesi kocasını Instagram'dan boşadı: Boş ol boş ol boş ol!

Dubai Prensesi kocasını Instagram’dan boşadı: Boş ol boş ol boş ol!

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Âl Mektum’un kızı Şeyha Mahra Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kocası Şeyh Mana’yı boşadığını duyurdu

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Âl Mektum’un kızı Şeyha Mahra onaylı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kocası Şeyh Mana’yı boşadığını duyurdu.


Mesajda şu ifadeler yer alıyor:

“Sevgili Kocam,

Sen başka arkadaşlarla meşgulken, ben de boşandığımızı ilan ediyorum. Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum.

Kendine iyi bak.

Eski karın.”

Geleneksel İslam hukukuna göre kocanın eşini üç kez seni boşuyorum demesi yeterli.  Prenses mesajında bu uygulamaya göndermede bulunuyor.

Prenses (Şeyha) Mahra’nın kocası Şeyh Mana bin Muhammed bin Raşid bin Mana Âl Mektum konuya dair açıklama yapmazken Prensesin babası Emir Âl Maktum da  sessizliğini koruyor.

Şeyha Mahra boşanma mesajı yayınlamakla kalmayıp kocasının fotoğraflarını da hesabından kaldırdı. Aynı şekilde Şeyh Mahra’nın hesabından da prensesin fotoğrafları silindi. Her iki taraf da sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı ve düğün fotoğraflarını kaldırdı.

balon, giyim, insan yüzü, adam, insan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Çift, geçen yıl Nisan ayında görkemli bir törenle evlendi ve ilk çocukları iki ay önce doğdu.

Prenses, kızının fotoğrafını “Sadece ikimiz” yazısıyla paylaştıktan sonra sorunlu evliliği hakkında spekülasyonlara neden olmuştu.

- Advertisment -