Ana SayfaDış HaberEn popüler Kate Middleton komplo teorileri: William markizle aldattı, boşanıyorlar. Bulimia...

En popüler Kate Middleton komplo teorileri: William markizle aldattı, boşanıyorlar. Bulimia oldu, 49 kiloya düştü

Aylarca ortalıkta görünmedi, Saray’ın paylaştığı ilk fotoğrafın üzerinde oynandığı ortaya çıktı, ajanslar fotoğrafı geri çekti. Kate Middleton özür diledi ama hala ortalarda değil. Komplo teorileri ise günlerdir sosyal medya platformlarında zirvede. COVID aşısı sebepli hastalandığını söyleyen de var, eşi Prens William’ın bir markizle ilişkisi olduğu ve boşanma aşamasına geldiklerini söyleyen de. Bir teoriye göre merhum kayınvalidesi Diana gibi Kate de bulimia oldu ve 49 kiloya düştü.

Galler Prensesi Kate Middleton, ocak ayında geçirdiği ‘abdominal operasyonun’ ardından aylar sonra ilk kez Kensington Sarayı’nın Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafın ardından gündemden düşmüyor.

Fotoğrafı servis eden ajanslar, kısa bir süre sonra “fotoğrafın üzerinde oynandığı” gerekçesiyle yayından kaldırmışlardı. Bunun üzerine sosyal medyada “KateGate” başlığıyla üretilen komplo teorilerinin ardı arkası kesilmedi.

Fotoğrafta 3 çocuğuyla birlikte gülen Middleton olaydan sonra yaptığı açıklamada, “Her amatör fotoğrafçı gibi ben de fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum.” demişti. Ama takipçileri ve hayranları Middleton’la ilgili teoriler üretmeye devam ediyor. Hatta 4 bini aşkın takipçili “Kate Middleton nerede” isimli Twitter odaları bile açıldı. COVID aşısı sebepli hastalanma, boşanma gibi birçok iddia ortaya atılırken bazıları da Kate’in halka açık bir görüntü vermemesini öne sürüyor.

12 Mart 2024’te açılmış olan, şimdilik 4200 üyeli Twitter grubu:

https://twitter.com/i/communities/1767314790718796074

“Kate Middleton aşıdan dolayı hastalandı ancak kimse toplum tarafından dışlanmadan aşı hastalığından söz edilemez. Yani İngiliz kraliyet ailesi, onu aylarca saklamak ve her şey yolundaymış gibi göstermek için fotoğrafa berbat bir photoshop yapmak gibi aptalca işlerle uğraşıyor. Hiçbir şey yolunda değil. Aşılar insanlığı mahvediyor.”

“Bir boşanma seziyorum. Yoksa kraliyet niye Kate’i ortada bıraksın ki?”

Prens William’ın Kate’i, Cholmondeley Markizi eski manken Sarah Rose Hanbury ile aldattığı iddiası ise hem en çok ilgi çeken hem de en çok ciddiye alınan dedikodu:

“Rose Hanbury Kate Middleton’a zannettiği kadar harika olmadığını gösterdi.”

“Aloo!? #KateMiddleton’ın arabadaki en son fotoğrafını kimse fark etmedi mi… Arabanın camındaki tuğlalarla, arabanın dışındaki tuğlalarla eşleşmiyor…

Bu başka bir photoshoplu resim mi… Nereden alındıysa, birisi orijinalini bulabilir mi?

#KateGate WTF?!”

“Bugün Walgreens’te sıradaydım, bu yüzden Enquirer’ın ön sayfasına bir baktım. Kate Middleton’un anoreksiya ve bulimia ile mücadele ettiğini ve 49 kilo olduğunu söylüyorlar. Demek istediğim, Enquirer son zamanlarda MSM’den daha fazla gerçeği söylüyor gibi görünüyor. Bunlar sadece paylaştığım düşüncelerim.”

“Kate Middleton’un bulimia hastası olduğunu ve bundan kaynaklanan gastrointestinal (karın) sorunları olabilir. Belki de yeme bozukluğu nedeniyle rehabilitasyondadır?

Kendisi çok zayıf bir kadın ve bu zayıflığı korumak gerçekten çok zor. Onun da minyon olduğunu biliyorum ama yine de zayıf.”

- Advertisment -