Ana SayfaDış Haberİmamoğlu’ndan İsrail Dışişleri Bakanı’na: “Beni bu konuda niye etiketledi, düşünmeden edemiyorum. Bu...

İmamoğlu’ndan İsrail Dışişleri Bakanı’na: “Beni bu konuda niye etiketledi, düşünmeden edemiyorum. Bu manevralar enteresan”

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Türkçe tweet atarak “Erdoğan Hamas'ın katillerine destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor, Atatürk’ün mirasını ortadan kaldırıyor. Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim” dedi ve Ekrem İmamoğlu’nu mentionladı. İmamoğlu tweeti “Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz” diyerek yanıtladı. İmamoğlu, bugün de Katz’a cevap verdi: Tebrik etmeye bile gelmemiş bir ülkenin dış misyonu beni böyle bir konuda niye ekledi düşünmeden edemiyorum"

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu etiketleyerek bir paylaşımda bulundu. Mesajını İbranice, İngilizce ve Türkçe olarak paylaşan Katz, “Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim” dedi.

- Advertisment -