Ana SayfaDış HaberKate Middleton açıkladı: Kanser tedavisi görüyorum

Kate Middleton açıkladı: Kanser tedavisi görüyorum

Ortadan kayboldu, fotoğraflarını rötuşladı, hakkında komplo teorileri üretildi. Galler Prensesi, kameraların karşısına geçip gerçeği açıkladı: “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım. İyiyim ve her geçen gün güçleniyorum.“

Galler Prensesi Kate Middleton, videolu bir paylaşımla kanser tedavisi gördüğünü açıkladı:

“Ameliyat sonrası iyileşme sürecim boyunca göndermiş olduğunuz tüm destek mesajları ve göstermiş olduğunuz anlayış için şahsen teşekkür etmek istedim. Tüm ailemiz için inanılmaz zor birkaç ay oldu. Ama benimle çok iyi ilgilenen harika bir sağlık ekibim oldu, bunun için çok minnettarım. Ocak ayında Londra’da büyük bir cerrahi operasyon geçirdim ve o dönemde hastalığımın kanser olmadığı düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanser olduğu anlaşıldı. Bu nedenle sağlık ekibim önleyici kemoterapi görmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım.”

Açıklamanın devamı şöyle:

“Biraz zamana ve mahremiyete ihtiyacımız var”

Bu elbette bizim için büyük bir şok oldu ve William ve ben küçük ailemizin iyiliği için bunu gizli bir şekilde ele almak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu biraz zaman aldı. Tedavime başlayabilmek için geçirdiğim büyük ameliyattan sonra iyileşmem zaman aldı.

Ama en önemlisi, George, Charlote ve Louis’e durumu onlara uygun bir şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak epey zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi, iyiyim ve zihnimde, bedenimde ve ruhumda iyileşmeme yardımcı olacak konulara odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum.

William’ın yanımda olması, birçoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi büyük bir teselli ve güvence kaynağı. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor. Ben tedavimi tamamlarken aile olarak biraz zamana, boşluğa ve mahremiyete ihtiyacımız olduğunu anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

İşim bana her zaman derin bir neşe duygusu verdi ve mümkün olduğunda geri dönmeyi dört gözle bekliyorum. Ama şimdilik tamamen iyileşmeye odaklanmalıyım.

Bu dönemde, hayatları kanserden etkilenen herkesi de düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya olan herkes için lütfen inancınızı veya umudunuzu kaybetmeyin.

Yalnız değilsiniz.

- Advertisment -