Ana SayfaDış HaberNorveç Prensesi, Hollywood’un ‘Şaman’ıyla evleniyor

Norveç Prensesi, Hollywood’un ‘Şaman’ıyla evleniyor

Norveç Kralı 5. Harald'ın en büyük çocuğu Prenses Märtha Louise, önümüzdeki yaz, ‘Hollywood’un manevi gurusu’ Durek Verrett’le evlenecek. 2019 yılında “prenses ve şaman” olarak Norveç turnesine çıkan çift, alternatif inançlarıyla ülkede ses getirmişti. 51 yaşındaki Märtha Louise, son birkaç yıldır meleklerle konuşabildiğini iddia ediyor. 48 yaşındaki Verrett ise çeşitli ruhlarla iletişim kurduğunu, kadim ilaçları kullandığını ve ağır enerjileri, büyüleri ve kötülükleri savuşturmaya yardımcı olan bir madalyon taşıdığını söylüyor.

Norveç kralının en büyük çocuğu Prenses Märtha Louise’in Hollywood’un manevi gurusu olduğunu iddia eden partneri Durek Verrett ile önümüzdeki yaz evleneceği duyuruldu.

Kral Harald V, yaptığı açıklamada, kendini altıncı nesil şaman ilan eden Verrett’i “aileye kabul etmekten mutluluk duyduğunu” söyledi. Norveçli prensesin soyu, İngiltere Kraliçesi Victoria’ya kadar uzanıyor.

2019 yılında “prenses ve şaman” olarak Norveç turnesine çıkan çift, alternatif inançlarıyla ülkede ses getirmişti.

51 yaşındaki Märtha Louise, son birkaç yıldır meleklerle konuşabildiğini söylerken, 48 yaşındaki Verrett, çeşitli ruhlarla iletişim kurduğunu, kadim ilaçları kullandığını ve ağır enerjileri, büyüleri ve kötülükleri savuşturmaya yardımcı olan bir madalyon taşıdığını söylüyor.

Düğün 24 Ağustos’ta Bergen’in 265 km (165 mil) kuzeyinde bulunan, dağları ve fiyortlarıyla ünlü Geiranger köyünde gerçekleşecek.

VG gazetesi düğünün masraflarının özel olarak ödeneceğini söyledi.

Norveç’in resmi yayın organı NRK, Verrett’in bir unvanı olmasa da Norveç’e taşınacağını ve kraliyet ailesine katılacağını söyledi.

Prenses Märtha Louise, Kral Harald V’in ilk çocuğu olsa da babasının yerini ondan iki yaş küçük olan kardeşi Veliaht Prens Haakon alacak.

Norveç anayasası, 1990 yılında cinsiyete bakılmaksızın ilk doğan çocuğun veraset sıralamasında öncelik almasına izin verecek şekilde değiştirildi.

Ancak bu değişiklik geriye dönük olarak yapılmadığı için Haakon’un taht sıralamasında ilk sırada alıyor. Haakon sonra ise en büyük çocuğu Prenses Ingrid Alexandra bir Norveç tahtına çıkacak.

- Advertisment -