Ana SayfaDış HaberYarım saat önce birlikte yayın yaptığı gazeteci arkadaşı ailesiyle birlikte öldürüldü, canlı...

Yarım saat önce birlikte yayın yaptığı gazeteci arkadaşı ailesiyle birlikte öldürüldü, canlı yayında kaskını ve yeleğini çıkardı: “Bizler kurbanız”

Filistin TV muhabiri Muhammed Ebu Hattab, canlı yayından yarım saat sonra kontrol için gittiği evinde ailesinden 11 kişi ile birlikte İsrail'in hava saldırısında öldürüldü. Hattab'ın ölümü haberini duyuran arkadaşı Salman Al Bashir, canlı yayında kaskını ve yeleğini çıkardı: "Bu teçhizat ve kask hiçbir gazeteciyi korumuyor Bizler öldürülmek için sıramızı bekleyen kurbanlarız”

Filistin Yönetimi tarafından yönetilen Filistin TV muhabiri Muhammed Ebu Hattab  ve ailesinden 11 kişi Perşembe günü Gazze’nin güneyinde İsrail’in hava saldırısında öldürüldü.

Muhammed Ebu Hattab Perşembe gecesi Gazze’deki Nasser hastanesinin dışında canlı yayındaydı; otuz dakika sonra ailesini kontrol etmek için evine döndüğünde ise öldürüldü.

Muhammed Ebu Hattab

Hattab’ın ölümü haber merkezinde şok etkisi yaratırken, haberi duyuran arkadaşı Salman Al Bashir, canlı yayında kaskını ve  yeleğini çıkardı:

https://x.com/serbestiyetweb/status/1720311938721157307?s=20

“Bizler kurbanız. Aramızdaki tek fark ölüm zamanı. Birbiri ardına öldürülüyoruz. Ve Gazze’de yaşadığımız felaket kimsenin umurunda değil. Bu teçhizat ve kask hiçbir gazeteciyi korumuyor, bunlar sadece boş sloganlar. Bizler öldürülmek için sıramızı bekleyen kurbanlarız. Mohammad yarım saat önce buradaydı, haber yapıyordu. Şimdi aynı hastanede ailesiyle birlikte ölü yatıyor.”

- Advertisment -