Ana SayfaHaberlerMSB, Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik 103 emekli amirale karşı

MSB, Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik 103 emekli amirale karşı

103 emekli amiralin imzasını taşıyan bildiriye Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ortak bildiriyle “Edepsizlik”, Milli Savunma Bakanlığı “Demokrasiye zarar vermekten başka bir işe yaramaz” dedi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan amiral bildirisine tepki: 
Böyle bir bildiri yayınlamanın demokrasimize zarar vermekten başka bir işe yaramayacağı açıktır.
MSB: Türk Silahlı Kuvvetleri, hiçbir görev ve sorumluluğu olmayan kişi veya kişilerin hırs, ihtiras ve şahsi emellerine araç yapılamaz.
MSB: Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile bir bütün olan TSK’nın başarılarını görmeyen, görmek istemeyenler hırs, ihtiras ve haset ile körleşenlerdir.

“Biz buradayız. Devletimize, demokrasiye ve hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız” diyen başlayan açıklamada şöyle deniyor.

“Sebepsiz bahane ve hezeyanlar üzerinden yapılan açıklama tam manasıyla geçmişte taşıdıkları sıfatların, devletin ve Milletin verdiği şerefin farkında olmayanların demokrasiye, hukuka, devletimize ve milletimize karşı yaptıkları edepsizliktir. “

Açıklamayı ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından paylaştı:

Onun ardından İçişleri Bakanlığı’na bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 10 ar dakika arayla aynı metni resmi Twitter hesaplarından paylaştılar.

- Advertisment -