Konya’da yaşayan Suriyeli 14 yaşındaki Vail El Mansur, 16 yaşındaki ağabeyi Abdurrahim El Mansur ile çalıştığı işyerine giderken mahalledeki bir grup tarafından bıçaklandı. El Mansur, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Kağızman Sokak’taki terzi dükkânında çalışan Vail El Mansur, aynı bölgede çalışan ağabeyi Abdurrahim El Mansur ile işyerine gitmek için yola çıktı.
Kardeşler bindikleri tramvaydan indikleri sırada yaşadıkları mahalledeki grupla karşılaştı. Grup, kardeşlere sözlü tacizde bulundu. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Suriyeli kardeşler ara sokaklara girerek kaçmaya çalıştı. Ancak peşlerinden gelen saldırganlardan biri Vail El Mansur’u göğsünden bıçakladı.

Zanlıların kaçmasının ardından El-Mansur, biraz yürüdükten sonra aynı sokakta bir büfenin önünde yere yığıldı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırılan El-Mansur, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Polis ekiplerinin, şüpheli veya şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor. (YENİ KONYA GAZETESİ-ETHA)
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.