Ana SayfaHaberlerAvrupa’da futbolun ve basketbolun şampiyonları belli oluyor

Avrupa’da futbolun ve basketbolun şampiyonları belli oluyor

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ve THY Avrupa Basketbol Ligi’nde şampiyonlar bugün ve yarın akşam oynanacak müsabakalarla belirlenecek. Şampiyonlar Ligi finali bu akşam 22.00’de, Manchester City ile Chelsea arasında oynanacak. Avrupa basketbolunda yılın şampiyonu ise yarın akşam 21.30’da Anadolu Efes ile Barcelona arasındaki maç sonucunda belirlenecek.

Avrupa’da futbol ve basketbolda şampiyonlar bu akşam ve yarın akşam oynanacak olan müsabakalar sonucunda belirlenecek.

Avrupa futbolunun en büyük organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nin final müsabakasında iki İngiliz takımı, Manchester City ve Chelsea, Portekiz’in Porto şehrindeki Dragao Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak olan mücadeleyi, İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Karşılaşma, beIN Sports Haber kanalından şifresiz ve canlı olarak yayımlanacak.

Basketbolda yılın devi yarın akşam belirlenecek

Avrupa basketbolunda yılın şampiyonu ise, Anadolu Efes ile Barcelona arasında oynanacak olan final müsabakası sonucunda belirlenecek.

Lanxess Arena’da oynanacak olan THY Avrupa Ligi Finali, TSİ 21.30’da başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS haber kanalından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

- Advertisment -