Ana SayfaHaberlerBahçeli için Çakıcı 'vatan ve millet sevdalısı'; gerisi...

Bahçeli için Çakıcı ‘vatan ve millet sevdalısı’; gerisi…

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında yine açtı ağzını yumdu gözünü. Arınç’a “Çarpıklık, ahmaklık, ihanete yataklık, nesline mi özeniyorsun?”, Davutoğlu’na “İşbirlikçi ve iradesiz Serok Ahmet”, İmamoğlu’na “Laçka, gafilce, kendini bilmez, virüs kadar tehlikeli”, Çakıcı’ya ise “Vatan ve millet sevdalısı, bu millete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir” dedi. Cumhur İttifakı dağılıyor iddialarına cevap verdi: “Cumhur İttifakı; cukka ittifakı değildir, curcuna ittifakı değildir, çukur ittifakı değildir, çuval ittifakı değildir, çuvallamış bir ittifak hiç değildir.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmadaki suçlama ve hakaretlerden, Alaattin Çakıcı dışında herkes nasibini aldı.

Arınç’a: Çarpıklık, ahmaklık, ihanete yataklık, nesline mi özeniyorsun?

“Bu terörist Demirtaş sevdasının taraftar ve yaygınlık kazanması hayra alamet bir durum da değildir.”

“Halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın, televizyona çıkıp Sorosçu Osman Kavala ile terörist Demirtaş’a güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır.”

“Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi suçluyu övmektir, suça iştiraktir, ihanete yataklıktır.”

“Terörist Demirtaş’ı ve Kürt kökenli kardeşlerimizi tanımak için Devran isimli hikâye kitabının okunmasını öneren bu gafil, terör propagandasını alenen, milletimizin gözünün içine baka baka yapmıştır.”

“Sayın Arınç, biz Kürt kökenli kardeşlerimizi bir teröristin anlatıldığı kitaptan değil, hayatın bizatihi içinden, milletimizin şerefli mensubu olmalarından, anıda, acıda ve gelecekte birlikte olmamızdan tanıyor ve onlara baktığımız zaman tıpatıp kendimizi görüyoruz.”

“Devran isimli kitap bir terör anlatısıdır. Devran isimli şahıs bir teröristtir. Yazan da teröristtir.”

“Demirtaş’a masum gözüyle bakıyorsan, teröristlerin saldırısıyla şehit olan Yasin Börü’ye, Eren Bülbül’e, 11 aylık Bedirhan bebeğe ne diyeceksin?”

“Emzikli bebeklerin öldürülmelerini nasıl anlatacaksın? Hamile kadınlarımızın kurşunlanmasını nasıl yorumlayacaksın? 6-8 Ekim olaylarında katledilen 53 insanımızı nasıl izah edeceksin? Sayın Arınç nereye varmak, ne yapmak istiyorsun? Aslına mı çekiyorsun, nesline mi özeniyorsun? Nedir seni teröristlere sempatiyle baktıran? Sen Devran’ı bırak da Mehmetlere bak, belki olmayan vicdanın kanar.”

“Sen terör kervanına girmeyi bir kenara bırak da, millet ne diyor, tarih ne diyor, şühedamız ne diyor ona dikkat et, bunları kendine rehber tayin et.”

“Özgürlükçü düşünelim diyor, yani demek istiyor ki, teröristler serbest kalsın, Türkiye’ye kast edilsin.”

“Bu ahlaksız bir üslup, akılsız bir teklif değil midir? Neyin özgürlüğü, elinde silahla dağda gezene özgürlük değil, milletin demir yumruğu layıktır.”

Davutoğlu’na: İşbirlikçi ve iradesiz Serok Ahmet

“İşbirlikçi ve iradesiz Serok Ahmet ise Siirt’ten bize Kürtçe cevap veriyor. Ah serok ah, özgüveni falan bırak, herkes adam oldu da bir sen olamadın, bu gidişle olman da imkansızdır. Anlayacağınız, zilletin ana ve yan aktörleri zalimlerin gözüne girmek, emperyalistlerin desteğini almak için onursuzluğun kuyruğa girmişlerdir. Alayına yazıklar olsun, yabancılara biat eden, gel gel yapan, el sallayan, mesaj yollayan, alın bizi kullanın diyen köksüzlere bin defa yuh olsun.”

İmamoğlu’na:  Laçka, gafilce, kendini bilmez, virüs kadar tehlikeli

“Vaka ve vefat sayılarıyla ilgili korku uyandıranların bize göre niyeti kötüdür. İBB Başkanı İmamoğlu’nın laçka açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur. Böylesi bir dönem bile siyasi çıkar peşinde koşmak gafilce bir yaklaşımdır. Sağlık Bakanımızın canını dişine takıp mücadele ederken, belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir? Yoksa CHP yönetimi virüsün bulaşma hızından mutlu mudur? Yalan bilgilerin paylaşıldığını ima etmek virüs kadar tehlikelidir.”

Alaattin Çakıcı’ya:  Vatan ve millet sevdalısı, bu millete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir

 “Alaattin Çakıcı benim benim dava arkadaşımdır, şehidimizin oğludur, vatan ve millet sevdalısıdır, üzerine atılı suçların bedelini 20 yıl cezaevinde kalarak ödemiş bir ülküdaşımızdır. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz.”

“Alaattin Çakıcı’nın bu millete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir, bilmeyenler de kendi bilir. Çakıcı bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, yollara mayın döşemedi. Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek istiyorsa birlikte anayasa hazırladığı teröristlere baksınlar. Alaattin Çakıcı ve onun gibi arkadaşlarımız bir dönem Türk devletine suikast düzenleyen terör örgütleriyle korkusuzca mücadele etmiştir. 31 diplomatımızı şehit eden ASALA terör örgütünün peşine düşmüşlerdir.”

Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı’ya: Korkak ve kiralık kalem sahibi

Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı’yı da eleştirerek, “Türkiye düşmanlarının sığınağı olan bir gazetede köşe yazarlığı yapan korkak ve kiralık bir kalem sahibi, ‘Recep Tayyip Erdoğan Bahçeli’yi harcar, Bahçeli de Recep Tayyip Erdoğan’ı’ diyebilecek kadar fitnenin zehiriyle zehirlenmiş, kendinden geçmiştir. Çünkü bunların canı böyle istiyor. MHP ile AK Parti, iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız” dedi.

Cumhur İttifakı: Cukka ittifakı değildir, çuvallamış bir ittifak hiç değildir

“Cumhur İttifakı; cukka ittifakı değildir, curcuna ittifakı değildir, çukur ittifakı değildir, çuval ittifakı değildir, çuvallamış bir ittifak hiç değildir”

 “Biz harcarsak sadece hainleri harcarız. Cumhur İttifakı pazarlık üstüne kurulmamıştır. Erdoğan ile hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, plansız, ilkeli, karşılıklı hürmet ve muhabbete dayalıdır; kara kediler başka yerde dolaşsın. O pis ellerinizi Cumhur İttifakı’ndan çekin, Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformlar bir bir hayata geçirecektir. Onu bunu bırakın da Türksüz anayasa taslağını nasıl hazırladınız ona cevap verin.”

- Advertisment -