Ana SayfaHaberlerBodrum'da polise silahlı saldırı: Bir polis öldü

Bodrum’da polise silahlı saldırı: Bir polis öldü

Bodrum’da polisin operasyon için baskın yaptığı villada çatışma çıktı. Olay yerinde iki polis yaralanırken, yaralı polislerden biri kaldırıldığı hastanede öldü.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Yahşi Mahallesi Giritli Sokak’ta bulunan bir villaya silah kaçakçılığına yönelik baskın düzenledi.

Villadan ekiplere atış açıldı ve Ercan Y. ile Abdulkadir D. adlı polisler yaralandı. Ağır yaralanan Denizlili Ercan Y., kaldırıldığı Acıbadem Hastanesi’nde kurtarılamayarak şehit oldu. Abdulkadir D. ise devlet hastanesinde tedaviye alındı.

Olayın duyulması üzerine AK Parti Muğla Milletvekilli Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan durumu ağır olan Ercan Y. hakkında bilgi almak için Acıbadem Hastanesi’ne geldi ancak bir süre sonra acı haberi aldılar.

BAŞKAN ARAS: ŞEHİT HABERİ YÜREĞİMİZİ YAKTI

Başkan Aras, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

Akşam saatlerinde ilçemizde yaşanan menfur saldırıda kahraman polis memuru kardeşim Ercan Yangöz’ün şehit düştüğü haberi yüreğimizi yaktı. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı; yaralı memurumuza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Akşam saatlerinde ilçemizde yaşanan menfur saldırıda kahraman polis memuru kardeşim Ercan Yangöz’ün şehit düştüğü haberi yüreğimizi yaktı.

Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı; yaralı memurumuza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun

Öte yandan saldırganların, ateş açtıktan sonra kaçtıkları ve yakalanmaları için yoğun çalışma yürütüldüğü öğrenildi.

- Advertisment -