Ana SayfaHaberlerBuğra Kavuncu: “Fatih Akşener dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla kampanyadaki görsel iletişim...

Buğra Kavuncu: “Fatih Akşener dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla kampanyadaki görsel iletişim çalışmalarına destek sağladı”

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, partiden ihracı istenen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın “Genel seçimde, partinin bütün iletişim ve reklam kampanyasını genel başkanın oğlu yönetti. Bilal Erdoğan, AKP’nin bu kadar içinde değildir” iddiasına cevap verdi: “Kampanyanın özellikle görsel iletişim süreci, partinin dinamiklerine daha hakim olmaları bakımından, kendileri de partili olan iç bir ekip tarafından yürütüldü. Fatih Akşener de bu süreçte, başka birçok gönüllümüz gibi tamamen gönüllü ve sadece dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla, kampanyadaki görsel iletişim çalışmalarına destek sağladı. Bunun haricinde, kendisiyle ilgili medyada yer alan bütün iddialar gerçek dışıdır.”

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Partiden ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Fatih Akşener’in resmi bir görevi olmamasına rağmen partiyle ilgili kararlarda etkili olduğunu iddia ederek “Genel seçimde, partinin bütün iletişim ve reklam kampanyasını genel başkanın oğlu yönetti. Bilal Erdoğan, AKP’nin bu kadar içinde değildir” diye konuşmuştu.

Kavuncu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Fatih Akşener’le ilgili iddiaları reddetti. Kavuncu, şunları yazdı:

“Son günlerde gündeme gelen ve birtakım mihraklar tarafından çarpıtılıp, artık partimize zarar verme amacını da güttüğü anlaşılan iddialar nedeniyle bir açıklama yapmalıyım. 11 Ocak 2023 tarihinde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından ‘Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak atandım. Yani 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek seçimlere yönelik, partimizin kampanya yönetimini gerçekleştirdim.

Kampanyanın özellikle görsel iletişim süreci, partinin dinamiklerine daha hakim olmaları bakımından, kendileri de partili olan iç bir ekip tarafından yürütüldü. Fatih Akşener de bu süreçte, başka birçok gönüllümüz gibi tamamen gönüllü ve sadece dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla, kampanyadaki görsel iletişim çalışmalarına destek sağladı. Bunun haricinde, kendisiyle ilgili medyada yer alan bütün iddialar gerçek dışıdır.”

- Advertisment -