Ana SayfaHaberlerCeylan Ertem: “3 yıldır Yıldız Tilbe şarkısı söylemiyorum. ‘Köpekler zehirlensin’ diyen annem...

Ceylan Ertem: “3 yıldır Yıldız Tilbe şarkısı söylemiyorum. ‘Köpekler zehirlensin’ diyen annem olsa ilişkimi keserim”

Sanatçı Ceylan Ertem, Yıldız Tilbe'nin sokak hayvanlarıyla ilgili 2022'de yaptığı "Sahipsiz köpekler barınaklarda bakılmalı. Saldıran köpek gruplarına zehirli et verilsin, hepsi gebersin" paylaşımı nedeniyle 3 yıldır şarkılarını seslendirmediğini açıkladı: "Benim en hassas olduğum konulardan biri hayvanlar, ne yazık ki aynı fikirde değilim kendisiyle. 3 sene olmuştur belki, söylemiyorum şarkılarını çünkü savunduğu şeyle ilgili çok üzgünüm."

Sanatçı Ceylan Ertem, yıllardır neden Yıldız Tilbe şarkısı söylemediğini, X hesabından yaptığı paylaşımlarla açıkladı.

Ertem paylaşımlarında, Yıldız Tilbe’nin 2022 yılında paylaştığı “Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?” paylaşımını hatırlatarak, Tilbe’ye saygı duyduğunu fakat kırmızı çizgilerinden dolayı bir daha şarkılarını seslendirmeyeceğini söyledi.

Ertem, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 

“Çok severdim. Kalemini, sesini. Hatta birçok konudaki duruşunu. Acayip zeki ve anarşist bir tipti, bayılıyordum. Ancak benim en hassas olduğum konulardan biri hayvanlar, ne yazık ki aynı fikirde değilim kendisiyle. 3 sene olmuştur belki, söylemiyorum şarkılarını çünkü çok üzgünüm savunduğu şeyle ilgili.

“20 yıldır et yemiyorum. Barınaktan kurtardığım 6 köpek 5 kedim var ve sayısız hayvana yardım etmeye çalışıyorum gücüm yettiğince. Bu dünya bana göre hayvanların cehennemidir. İnsan ise en vicdansız yaratıktır benim gözümde.”

Yıldız Tilbe’nin 2022 yılında yaptığı paylaşım:

“Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?”

- Advertisment -