DEM Çarşamba Bahçeli’yle Perşembe Özgür Özel’le görüşecek: İmralı Heyeti Tunç’la görüşecek

DEM Parti İmralı Heyeti, bu hafta Özgür Özel, Devlet Bahçeli ve Ahmet Davutoğlu ile görüşecek. İmralı Heyeti'nin Çarşamba günü saat 11.00'de de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la görüşeceği açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti heyetini TBMM’deki makamında kabul etti. CHP lideri Özel’e Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen eşlik etti.

DEM Parti İmralı Heyeti, 16 Temmuz Çarşamba günü de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’la görüşecek.

DEM Parti İmralı Heyeti, bu hafta siyasi parti turlarına başlıyor. Heyet üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol, hafta içinde CHP, MHP ve Gelecek Partisi’ni ziyaret edecek.

Heyetin ziyaret programı şöyle: 

16 TEMMUZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 

Saat: 12.00

Yer: Gelecek Partisi Genel Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Saat: 14.00

Meclis Grup Odası

17 TEMMUZ 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel

Saat: 13.00

Yer: CHP Genel Merkezi

İmralı Heyeti ile Yılmaz Tunç görüşecek

DEM Parti İmralı Heyeti’nin de 16 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’la görüşeceği açıklandı.

8 Temmuz’da, DEM heyeti ile Erdoğan’ın görüşmesinden bir gün sonra yapılması planlanan görüşme ertelenmişti.

Önceki İçerikKartalkaya’daki yangında oğlunu kaybeden Danıştay Daire Başkanı: Turizm Bakanlığı koltuğunda oturan bu kişi ne yapmak istiyor?
Sonraki İçerikSuriye’de Süveyda’dan sonra çatışmalar Haseke’ye sıçradı: En az 64 ölü