Anasayfa / Gündem / Ekrem İmamoğlu, kayyıma karşı destek için Mardin’de

Ekrem İmamoğlu, kayyıma karşı destek için Mardin’de

Ekrem İmamoğlu, yerine kayyım atanan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’e destek için Mardin’de. İmamoğlu, uzun bir araç konvoyu ile Ahmet Türk’ün evi olan Kasrı Kanco Konağı'na gitti.

Yerine kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni CHP heyeti ile ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mardin Havalimanı’nda eş başkanlar tarafından karşılandıktan sonra Ahmet Türk’ün evi olan Kasrı Kanco Konağı’na harekete geçti.

Mardin Derik’te Atlı Mahallesinde yer alan Kasrı Kanco Konağı’na uzun bir araç konvoyu ile gelen İmamoğlu, daha sonra esnaf ziyareti yapacak.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın