Ana SayfaDış HaberElon Musk: Trump, Epstein’in müşterilerini açıklayacağı için bu kadar milyarder Kamala’yı destekliyor

Elon Musk: Trump, Epstein’in müşterilerini açıklayacağı için bu kadar milyarder Kamala’yı destekliyor

Elon Musk: “Bence Kamala'nın bu kadar çok destek almasının bir nedeni de Trump kazanırsa, Epstein'in müşteri listesini kamuya açıklayacak olması. Ve Kamala'nın arkasındaki milyarderlerden bazıları bundan korkuyor. Reid Hoffman bundan endişe duyuyor. Ve Bill Gates…”

Amerikalı ünlü muhafazakar-sağcı sunucu TuckerCarlson, Donald Trump’a aktif bir şekilde destek veren X ve Tesla’nın sahibi Elon Musk ile röportaj yaptı.

Musk, röportajda ABD’de pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein ile ilişkilerinin ortaya çıkmasından korkan milyarderlerin Demokrat Başkan Adayı Kamala Harris’e destek olduğunu savundu.

Musk şu ifadeleri kullandı:

“Bence Kamala’nın bu kadar çok destek almasının bir nedeni de Trump kazanırsa, Epstein’in müşteri listesini kamuya açıklayacak olması. Ve Kamala’nın arkasındaki milyarderlerden bazıları bundan korkuyor. Reid Hoffman bundan endişe duyuyor. Ve (Bill) Gates…

Reid Hoffman, PayPal’da iş geliştirmeden sorumlu yardımcımdı, 24 yıl önce. Demek istediğim,gelebilecek ifşaat nedeniyle Trump’ınkazanmasından korkuyor.

İdeolojik olarak zaten Trump ile aynı çizgide değil, ancak Epstein meselesinden endişe duyduğunu düşünüyorum.”

- Advertisment -