Ana SayfaHaberlerErdoğan İYİ Parti’yi Cumhur İttifakı’na, Akşener de Erdoğan’ı “ittifaksız” siyasete davet etti:...

Erdoğan İYİ Parti’yi Cumhur İttifakı’na, Akşener de Erdoğan’ı “ittifaksız” siyasete davet etti: “Siz de seçime kendi adaylarınızla girin”

Partisinin grup toplantısında “Katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı’nın kapısı açık” diye çağrı yapan Erdoğan, toplantı sonrası gelen soru üzerine “İYİ Parti de olabilir” dedi. Akşener: “İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Meclis Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında Cumhur İttifakı’nı büyütme çağrısı yaptı.

Erdoğan şöyle konuştu:

“Ülkesinin ve milletinin bekası, istiklali ve istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı’nın kapısının, tabii ortaklarımızın da rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim.”

Toplantı sonrası gazetecilere konuşan Erdoğan, “Cumhur İttifakı’na yeni partilerin katılması söz konusu olur mu? Bir çağrınız oldu, bu İYİ Parti’ye mi yönelikti?” sorusuna “Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir” diye cevap verdi.

Akşener: “Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin”

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Erdoğan’ın açıklaması sonrası Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun.”

- Advertisment -