Ana SayfaHaberlerErdoğan: İzmir’deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz

Erdoğan: İzmir’deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Antalya İl Teşkilatı Toplantısı'nda, HDP İzmir il binasına yönelik saldırıya ilişkin tam 53 saat sonra açıklama yaptı. Erdoğan şöyle konuştu: "İzmir'deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz.Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkartılarak en ağır cezayı alacağına da inanıyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İl toplantısında konuştu. Erdoğan, HDP İzmir İl Örgütü’ne gerçekleştirilen ve Deniz Poyraz’ın öldürüldüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

‘Provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınadık, kınıyoruz’

Erdoğan, HDP’ye yapılan saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “İzmir’deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınadık, kınıyoruz, benzerlerini de kınayacağız. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkartılarak en ağır cezayı alacağına da inanıyoruz. Türkiye provokatif saldırılarla da terör örgütleri ile de suç çeteleri ile de darbecilerle de dışarıdan ülkemizi yönlendirmeye kalkan müstemleke hevesleri ile de mücadele edecek güce, imkâna, kararlılığa sahiptir.”

- Advertisment -