Anasayfa / Haberler / Formula 1 İstanbul’a dönüyor. Galataport-Dolmabahçe sürüşü bugün

Formula 1 İstanbul’a dönüyor. Galataport-Dolmabahçe sürüşü bugün

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si, 6 yıl aradan sonra 2027 takviminde yer alacak. Erdoğan'ın startıyla bir Formula 1 aracı bugün Galataport'tan Dolmabahçe'deki Cumhurbaşkanlığı Ofisi'ne sembolik sürüş yapacak.

Daha önce 2005-2011 ile 2020-2021 yılları aralıklarında Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park, organizasyonun 2027 takviminde yeniden yer alacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (24 Nisan) saat 15:00’da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde düzenlenecek Formula 1 Türkiye GP Tanıtım Programı’nda konuşma yapacak.

Etkinlik kapsamında, Erdoğan’ın vereceği start ile bir Formula 1 aracının Galataport’tan hareket edip, Karaköy ve Beşiktaş güzergahını takip ederek Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi’nde turunu tamamlayacağı belirtiliyor.

Programda, Erdoğan’ın yanısıra Formula 1 CEO’su Stefano Domenicali ile FIA Başkanı Mohammed Ben Sulayem de Türkiye Grand Prix’sinin yeniden takvime alınmasıyla ilgili konuşmalar yapacak.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın