Ana SayfaHaberlerGıda Güvenliği Hareketi Fransız malları için yaptığı boykot çağrısında “Laikliğe” de yer...

Gıda Güvenliği Hareketi Fransız malları için yaptığı boykot çağrısında “Laikliğe” de yer verdi

Fransız mallarına ve şirketlerine yönelik boykot çağrısında bulunan Gıda Güvenliği Hareketi, boykot edilecekler arasına “laiklik”i de kattı. Hareket, yaptığı açıklamada ayrıca “Adam Weishaupt adlı masonun liderliğinde kurulan İlluminati çetesi tarafından 1789’da ele geçirilen Fransa”nın İslam tarafından ele geçirilmekten korktuğunu dile getirdi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Charlie Hebdo dergisinde yayımlanan karikatürler üzerinden başlayan tartışma sertleşmeye devam ederken, Türkiye’de Fransız mallarına yönelik boykot çağrıları başladı.

Gıda Güvenliği Hareketi isimli oluşum, yaptığı boykot çağrısında tüm İslam coğrafyasını Fransız mallarını boykot etmeye davet etti.

Söz konusu hareket tarafından yapılan boykot çağrısında en dikkat çeken nokta ise, boykot edilecek Fransız şirket ve mallarının arasında “Laiklik” isminin de yer alması oldu.

Ayrıca Gıda Güvenliği Hareketi’nden görselle birlikte paylaşılan açıklamada, “Adam Weishaupt adlı masonun liderliğinde kurulan İlluminati çetesi tarafından 1789’da ele geçirilen Fransa ne yazık ki günümüzde de hâlen Rothschild çetesinin kontrolü altında bir devlet. Almanların işgaline karşı Osmanlı’ya sığınan Fransızların en belirgin hasleti, besle kargayı oysun gözünü misalinde olduğu üzere, Osmanlıya ihanet etmiş rezil bir devlet müsveddesi olması. Siyonist Rothschildlerin tahakkümü altındaki Fransız halkı sürekli olarak İslam ile korkutuluyor. MOSSAD’ın en güçlü olduğu yerlerden olan Fransa devleti, İslam’ın Fransa’ya galip gelmesinden korkmakta…” ifadelerine yer verildi.

- Advertisment -