Ana SayfaHaberlerGökçek, yine büyük resmi gördü!

Gökçek, yine büyük resmi gördü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 6 bin yeni taksi projesinin üçüncü kez Ankara’dan, UKOME’den dönmesi hakkındaki en zihni sinir yorum yine Ankara’nın eski belediye başkanı Melih Gökçek’ten geldi: ‘HDP’ye verilen söz 2500 yeni taksi plakası. HDP bu taksiler vasıtasıyla özel bir istihbarat ağı kurmayı planlıyor.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk olarak Haziran’da gündeme getirdiği, İstanbul için 6 bin yeni taksi plakası projesi, dün üçüncü kez Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısının gündeminde yer aldı. Daha önce iki kez UKOME toplantılarına Ekrem İmamoğlu tarafından taşınan ve reddedilen proje, dün yine Ulaştırma Bakanlığı ve İstanbul Valiliği temsilcilerinin oyları ile reddedildi.

İstanbul’daki plaka tekelinin kırılması ve hizmet standartlarının artırılmasını amaçlayan proje için en ilginç yorum ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten geldi.

Gökçek’in teorisi şöyle:

“Seni asfalta gömerler”

“HDP’ye verilen söz 2500 yeni taksi plakası. HDP bu taksiler vasıtasıyla özel bir istihbarat ağı kurmayı planlıyor. Ekrem, HDP desteği için bu 6 bin taksi plakası işine çok önem veriyor. Fakat bugün itibariyle bu oyun bozuldu inşallah.”

- Advertisment -