Ana SayfaHaberlerGündemHuzur Pide: Lokantayı kendi irademizle geçici olarak kapattık

Huzur Pide: Lokantayı kendi irademizle geçici olarak kapattık

Ben Av. Evren KULAKSIZ.

Huzur Pide Restaurant Gıda Paz.İnş.San Tic.Ltd.Şti vekiliyim.

Serbestiyet Gazetesi’nin (web tabanlı) 19/08/2020 tarihli https://serbestiyet.com/featured/iki-lokantanin-rizeye-ettikleri-39508/ bağlantısı ile hem web sitesinde hem de twitter sitesinde sizin isminiz imzalı tweet paylaşımı hakkında, haber içeriğinde geçen bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

Huzur Pide Restaurant Gıda Paz.İnş.San. Ve Tic.Ltd.Şti’ ne ait lokanta çalışanına koronavirüs Antalya ilinden gelen babası tarafından bulaştırılmış, müvekkil firma yetkililerince çalışanın durumu iyi görülmediği için derhal aynı gün hastaneye gönderilmiş ve koronavirüs testi pozitif çıkmıştır. Çalışanın temasta bulunduğu diğer şirket çalışanları da hemen test yaptırılmış ve pozitif çıkan çalışanlarda ilgili kurumlar tarafından karantina altına alınmıştır.

Bu süreçte koronavirüs taşıyıcısı olan çalışan bile bile çalıştırılmamış ve bu durum hiçbir şekilde kimseden saklanmamıştır.

1966 yılından bu yana Rize ilinde hizmet veren ve yöre tarafından tercih edilen Huzur Pide Restaurant Gıda Paz.İnş.San. Ve Tic.Ltd.Şti’ ne ait müessese çalışanları ve yetkilileri kendi imkânlarıyla koronavirüs testi yaptırmış ve artan risk durumunda çalışanlarını, çalışanların ailelerini ve yakınları ile çok kıymet verdiği ve memnuniyetini her daim kazandığı müşterilerinin sağlığını riske atmamak için firma yetkililerinin kendi kararıyla bir süreliğine faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. YASAL OLARAK HERHANGİ BİR KAPATMA KARARI BULUNMAMAKTADIR.

Huzur Pide Restaurant Gıda Paz.İnş.San. Ve Tic.Ltd.Şti’ ne ait müessesede en nezih şartlarda leziz yemekler imalatı yapılmakta ve müşterilere bu yönde memnun olacakları şekilde hizmet yapılmaktadır. Virüsün yayılmaması için gerekli sıkı tedbirler firma yetkilileri tarafından alınmış ve kurallara her zaman uyulmuştur.

Bu nedenle anılan haberin gerçeği yansıtmaması nedeniyle tekzip yazısı yayınlamanızı rica ediyoruz.

Çünkü yazınız nedeniyle firma ve firma yetkilileri zan altında kalmıştır. Firmanın ticari itibarı zedelenmiştir.

Bu konuda firma adına duyarlı olmanızı rica ediyoruz.

- Advertisment -